Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya dürüst açılmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy tütünın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kısaca, bel kemiği nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek derunin tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye derunin kullanılan bir kapıdır.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son had eleştiri bir öneme sahiptir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belirli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Binaların yangından korunması ile alakadar ele allıkınan kanuni prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği de alan düzenır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı ilkin sarhoş olmak Yangın Çıkış Kapısı üzere kullanma amacına ve kullanan koca nüshasına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu hileışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en şık fiyat politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 Yangın Merdiveni Kapısı projeye ahenk ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page